Ontdek het plezier van samen muziek maken!

Ben je student in Delft en op zoek naar een plek om je liefde voor muziek te delen en nieuwe vrienden te ontmoeten? Excelsior Delft is dan de perfecte muziekvereniging voor jou!

Excelsior Delft is een levendige en gepassioneerde muziekvereniging met een geschiedenis van meer dan 90 jaar. De vereniging biedt studenten de mogelijkheid om onderdeel te worden van een fantastische muzikale reis.

Of je nu al jarenlang een instrument bespeelt of nog nooit eerder muziek hebt gemaakt, bij Excelsior Delft ben je van harte welkom. We hebben een breed scala aan ensembles en orkesten, dus er is altijd een plek voor jou om je talent te laten schitteren.

Maar Excelsior Delft is meer dan alleen muziek maken. Het is een hechte club waar vriendschappen voor het leven worden gesmeed. Samen repeteren, optreden en plezier maken, dat is waar het bij ons om draait.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Excelsior Delft en ontdek de passie voor muziek die jouw studententijd onvergetelijk zal maken.

Excelsior Delft, dé muziekvereniging voor studenten in Delft. Bekijk de pagina van het showkorps voor meer informatie en meld je vandaag nog aan, of loop binnen bij een van onze wekelijkse repetities.

Excelsior Delft – waar muziek en vriendschap samenkomen!


Wat je moet weten

Repetities: 20:00-22:00, elke woensdag
Start repetities na zomerstop: woensdag 23 augustus
Locatie: Verenigingsgebouw Excelsior, Botenpad 5, 2616 LG in Delft
Kosten contributie: 1e maand gratis voor studenten, daarna 20,- per maand
Voor aanmelden, vragen en informatie:
Arjan Duinkerk, telefoon 06 – 21160582 of email info@excelsior-delft.nl

Snel naar

Chr. Showorkesten boeken

Aankomende evenementen

Contact

info@excelsior-delft.nl

Botenpad 5, 2616 LG Delft

Sponsor