PRED Band

Onze PRED Band

PRED is de gezelligste feestband in de omgeving. Deze feestvorm van Excelsior is ieder jaar standaard aanwezig in de Sinterklaasperiode. Met herkenbare Sinterklaasnummers en swingende pophits, weten wij er zeker een feest van te maken. Maar naast een toffe sound, nemen wij ook de pret mee. Het zit ten slotte in de naam. PRED gaat niet eerder weg tot iedereen staat te dansen, swingen en springen.
De band bestaat uit bekenden binnen de vereniging en ieder jaar beginnen wij na de zomer met het repeteren voordat de Goedheiligman weer in het land is. Zo weten wij zeker dat alles weer tiptop klinkt! Onze bezetting bestaat uit slagwerk, trompetten, fluiten, piccolo’s, saxofoons, trombones, baritons en sousafoons.
Klinkt allemaal tof, toch? Stuur gerust een mailtje voor vragen of meer informatie naar:
info@excelsior-delft.nl

Wie zijn wij? Wat kan je bij ons? En over welke vaardigheden moet je al beschikken?

Showkorps Excelsior Delft is al ruim 90 jaar toonaangevend op zowel muziek- als showgebied. Muziek maken is een vak apart. Een vak dat je kunt leren en daarom is iedereen van harte welkom bij ons! Beheers je al een instrument, dan testen wij je niveau. Kan je niet direct bij ons instromen of kan je nog geen instrument bespelen? Dan leiden wij je op tot een muzikant!

Wat bieden wij?

  • Een gedegen muzikale opleiding

  • Optredens in binnen- en buitenland

  • Sociale activiteiten

  • Een gezellige verenigingsleven

Instrumentarium

Het geluid van het showkorps wordt mede gevormd door de aanwezigheid van een fluitsectie, waardoor veel arrangementen een geheel eigen klankkleur krijgen.

 

Kom gerust een keertje kijken bij een van onze optredens of repetities!

Repetities

Op de woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur wordt in ons verenigingsgebouw aandacht besteed aan al onze muzikale stukken, onder begeleiding van een professionele instructeur.

Individuele begeleiding

Ben je wel enthousiast om een instrument te gaan bespelen, maar beschik je nog niet over alle benodigde vaardigheden, dan is dat geen probleem! Wij bieden je een gedegen muzikale opleiding. Je kunt bij ons vanaf het nulpunt beginnen of, als je al over wat muzikaal talent beschikt, op een willekeurig niveau instromen. Wij leiden je op tot en met de instroom in het Showkorps.

Optredens

De optredens vinden voornamelijk plaats op zaterdag. Tijdens een optreden wordt een mars- en/of showperformance neergezet. De optredens kunnen zowel in het binnenland, als in het buitenland plaatsvinden. Eens in de zoveel tijd staat er ook een concert op het programma.

 

jeugdkorps excelsior ahoy

Aankomende evenementen

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 2.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Word lid

Doe mee met de gezelligste muziekvereniging van Nederland!

Boek ons

Voor een spetterend optreden, klein of groot, in binnen en buitenland

Snel naar

Chr. Showorkesten boeken

Aankomende evenementen

Contact

info@excelsior-delft.nl

Botenpad 5, 2616 LG Delft

Sponsor