Ontdek het plezier van samen muziek maken!

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

Chr. Showorkesten Excelsior Delft organiseert Nieuw Talent Orkest Delft, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op zondag 26 maart 2023, 14:00 in het verenigingsgebouw van Excelsior in Delft. Dit belooft een bijzondere middag te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van dit succesvolle concept uit Sneek.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

Doe je mee?

Wij zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de eerste repetitie een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 1.500 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten

Startdatum: zondag 26 maart 2023, 14:00 Vervolg: iedere week op de vrijdagavond Tijd: 19.30 – 21.30 uur Locatie: Verenigingsgebouw Excelsior, Botenpad 5, 2616 LG in Delft Kosten: 75,- per persoon voor het hele project Voor aanmelden, vragen en informatie: Arjan Duinkerk, telefoon 06 – 21160582 of email info@excelsior-delft.nl

Nieuw talenten orkest Delft

Snel naar

Chr. Showorkesten boeken

Aankomende evenementen

Contact

info@excelsior-delft.nl

Botenpad 5, 2616 LG Delft

Sponsor