Minikids

Onze Minikids

De mini-kids is het beginnerstraject voor de allerjongste muzikanten (5 t/m 7 jaar). Iedere zaterdagochtend krijgen kinderen les van een professionele lerares om kennis te maken met muziek. Door middel van spelletjes, zingen en oefeningen leren ze noten te begrijpen en instrumenten te herkennen. In sommigen lessen wordt er ook nog gemarcheerd, want ook dat moet geoefend worden. De mini-kids hebben zelfs een hele speciale mascotte. Af en toe komt Ed een kijkje nemen bij de les.

De lessen werken met een strippenkaart. Zo kan ieder mini-kid 10 lessen volgen met 1 strippenkaart.

Ben benieuwd hoe deze lessen eruitzien, kom dan zaterdagochtend een keer langs.

Nieuwe leden gezocht!

Stuur gerust een mailtje voor vragen of meer informatie naar:
jeugdkorps@excelsior-delft.nl

Wie zijn wij? Wat kan je bij ons? En over welke vaardigheden moet je al beschikken?

Muziek maken is een vak apart. Een vak dat je kunt leren en daarom is iedereen van harte welkom bij ons! Beheers je al een instrument, dan testen wij je niveau. Kan je niet direct bij ons instromen of kan je nog geen instrument bespelen? Dan leiden wij je op tot een muzikant!

Wat bieden wij?

  • Een gedegen muzikale opleiding

  • Optredens in binnen- en buitenland

  • Sociale activiteiten

  • Een gezellige verenigingsleven

Instrumentarium

Het geluid van het showkorps wordt mede gevormd door de aanwezigheid van een fluitsectie, waardoor veel arrangementen een geheel eigen klankkleur krijgen.

 

Kom gerust een keertje kijken bij een van onze optredens of repetities!

Repetities

Op de zaterdagochtend van 10:00 tot 10:45 uur wordt in ons verenigingsgebouw aandacht besteed aan al onze muzikale stukken, onder begeleiding van een professionele instructeur.

Individuele begeleiding

Ben je wel enthousiast om een instrument te gaan bespelen, maar beschik je nog niet over alle benodigde vaardigheden, dan is dat geen probleem! Wij bieden je een gedegen muzikale opleiding. Je kunt bij ons vanaf het nulpunt beginnen of, als je al over wat muzikaal talent beschikt, op een willekeurig niveau instromen. Wij leiden je op tot en met de instroom in het Jeugdkorps.

Optredens

De optredens vinden voornamelijk plaats op zaterdag. Tijdens een optreden wordt een mars- en/of showperformance neergezet. De optredens kunnen zowel in het binnenland, als in het buitenland plaatsvinden. Eens in de zoveel tijd staat er ook een concert op het programma.

 

jeugdkorps excelsior ahoy

Aankomende evenementen

Word lid

Doe mee met de gezelligste muziekvereniging van Nederland!

Boek ons

Voor een spetterend optreden, klein of groot, in binnen en buitenland

Snel naar

Chr. Showorkesten boeken

Aankomende evenementen

Contact

info@excelsior-delft.nl

Botenpad 5, 2616 LG Delft

Sponsor